... 5 secunde

Ai intre 3 si 5 secunde sa captezi atentia vizitatorilor tai. Tocmai de aceea este foarte important sa cunosti comportamentul acestora pe site-ul tau.

Campanie PPC

Gestionam in mod eficient prezenta dvs. online, in functie de ceea ce cauta clientii.
Gasim, analizam si selectam cuvinte cheie, executam reclame creative si anunturi de retargetare si gasim varianta care va va aduce cea mai mare rentabilitate a cheltuielilor.

Abordarea noastra

La săWEB, ne bazam pe o abordare bazata pe cercetare. Aceasta implica testarea si ajustarea continua a rezultatelor, gestionarea manuala a celor mai reusite cuvinte cheie si gestionarea campaniei in functie de obiective.

Monitorizarea constanta

Exista multi factori care se pot schimba pe parcursul unei campanii. Prin urmare, este necesar sa monitorizam in mod constant rezultatele. Prin monitorizarea agresiva a campaniei, săWEB poate manipula in mod eficient variabilele pentru a se realiza in mod optim in orice tip de conditii.

Raportare PPC

Este important să fiti informati de ceea ce se intampla in campania dvs. PPC. Oferim rapoarte lunare despre evolutia campaniei. Va tinem la curent cu evolutia acesteia atat prin rapoarte standard, cat si personalizate pentru a ne asigura ca se vor potrivi nevoilor dvs.

google analytics saWEB

GOOGLE

ANALYTICS

Google Analytics este cea mai populara unealta de monitorizare a vizitelor. Aceasta ofera informatii detaliate cu privire la vizitatorii care va acceseaza site-ul. Mai exact, putem afla numarul acestora, care este locatia de unde se acceseaza,  de ce sex sunt vizitatorii, ce preferinte de cautare au acestia, de pe ce dispozitiv navigheaza si cat de des, si multe alte rapoarte interesante.

Consideram foarte importanta cunoasterea potentialului client. Tocmai de aceea dorim sa va ajutam sa intelegeti mai bine comportamentul acestuia. Lucrurile cu care va putem ajuta includ crearea planurilor de masurare, implementare, configurare, codificare API, integrare, analiza, optimizarea conversiilor si instruire. Nu este nimic legat de Google Analytics cu care sa nu va putem ajuta!

google analytics saWEB
saWEB Analiza Online

ANALIZA

HEATMAP

Aceasta denumire poate parea tehnica, asa ca haideti sa intelegem ce inseamna denumirea “HEATMAP” pentru a obtine o intelegere mai buna si mai concreta: HEAT: “Caldura” – se refera la cantitatea de actiune dintr-o anumita zona a unei pagini. Cu cat este mai calda, culoarea – rosu, galben, alb, cu atat se intampla mai multa actiune. Culorile – violet, albastru, verde reprezinta mai putina actiune. MAP: “Harta” – Stiti ce este o harta. Deci, hartile de caldura sunt, in termeni laici, ghiduri vizuale care dezvaluie obiceiurile vizitatorilor.

Cu ajutorul HeatMAP veti putea intelege exact unde sunt facute click-urile pe site, care zona a paginii prezinta cel mai mare interes si cum folosesc vizitatorii site-ul. In urma unor astfel de rapoarte va putem ajuta sa luati o hotarare cu privire la modificarea structurii actuale a site-ului, astfel incat sa fie mai usor de utilizat, iar vizitatorii sa primeasca o experienta de navigare extraordinara.  Mai mult de atat, veti ramane surprins cat de mult din traficul dvs. vine de la vizitatorii  care acceseaza site-ul de pe dispozitive mobile. Pentru cele mai multe site-uri, 30% din traficul lor este generat de pe mobil. HEATMAP sunt 100% optimizate pentru aceste device-uri.

Analiza, folosirea si interpretarea rapoartelor este ceea ce separa zeii de plebeii marketingului digital. Online, fiecare raport generat este o perspectiva care ofera un avantaj tactic fata de concurenta.

CONTACTEAZA-NE

Ne-ar placea sa auzim despre dumneavoastra si sa exploram posibilitatea de a trece impreuna prin aventuri online inedite. Afacerea dvs. este importanta pentru noi si sa va ajutam sa reusiti, este scopul nostru principal. Nu exista nici un risc si nici o obligatie, spuneti-ne ce vreti.

Cere oferta personalizata