PEN TESTING | RED TEAM | BLUE TEAM

CyberSecurity Testing

Protejeaza-ti prezentul digital pentru un viitor sigur!
01

Advanced Cyber ​​Solutions.

Avem capacitatea de a evalua atat vulnerabilitatile interne, cat si cele externe ale infrastructurii tale IT. Echipa noastra de specialisti talentati utilizeaza abordari avansate pentru a identifica eventualele brese de securitate si pentru a oferi solutii eficiente care sa-ti protejeze activul cel mai valoros: datele.
Pentru a te asigura ca esti pregatit sa faci fata unui atac cibernetic real, efectuam simulari complexe ale atacatorilor. Utilizam tehnici si tactici similare celor intalnite in lumea reala pentru a evalua cat de robuste sunt sistemul tau de aparare si procedurile de raspuns in fata unui atac.
Intrucat aplicatiile web sunt adesea punctele vulnerabile ale infrastructurii tale, oferim servicii specializate de securitate pentru aplicatiile tale. Efectuam teste de tip Blackbox si Greybox pentru a identifica si remedia eventualele vulnerabilitati, asigurandu-ne ca datele si informatiile tale confidentiale sunt in siguranta.
Active Directory reprezinta o componenta esentiala a infrastructurii tale IT. Cu serviciul nostru de evaluare a Active Directory, identificam eventualele slabiciuni si vulnerabilitati care ar putea fi exploatate de atacatori. Astfel, te ajutam sa imbunatatesti nivelul de securitate si sa protejezi accesul neautorizat la datele si resursele critice.

saWEB CyberSecurity

Str. Vicina, nr 3, Sector 5, Bucharest
CONTACT US
en_US