google-arts-culture

Gaseste-ti sosia din rama!!

Si, pentru ca zilele trecute discutam despre tendintele lui 2018, iata ca Google ne surprinde chiar de la inceputul anului cu un update interesant al aplicatiei „Arts and Culture”. Aplicatia iti scaneaza fata si cauta printre milioane de variante de opere de arta pentru a-ti localiza geamanul din tuse de pensula.

 

 

poza copil Art&Culture

Initial, platforma online a fost creata de catre Google pentru a permite publicului larg accesul la imagini de inalta rezoluție (de ordinul gigapixelilor) ale operelor de arta gazduite de anumite muzee care au acceptat participarea la acest proiect. Proiectul a fost lansat la 1 februarie 2011 in colaborare cu 17 muzee. La 3 aprilie 2012, Google anunta o extindere majora a proiectului prin semnarea unui parteneriat cu 151 de muzee din 40 de tari.

 

 

Gaseste-ti sosia - aplicatie Google

Aplicatia a devenit virala inca din etapa de testare.

SUA a adoptat aplicatia inca din primele zile, iar exemplele de amuzament au inceput sa se raspandeasca pe rețelele sociale de la sine. Potrivit site-ului Recode, weekendul trecut, aplicatia s-a clasat pe primul loc, ca descarcari, dintre aplicațiile gratuite din Google AppStrore.

 

Gaseste-ti sosia - aplicatie Google 1

 

 

Gratie unei tehnologii de recunoastere faciala, aceasta noua functie permite utilizatorilor sa compare fotografiile lor cu cele aproximativ 70.000 de picturi si sculpturi. Unii utilizatori, precum jucatorii de baseball de la Reds, din Cincinati, si fotbalistii de la Bayern Munchen au gasit aceste comparatii chiar haioase.

Pentru moment, aplicatia este disponibila doar in cateva tari, dar daca vreti sa o incercati puteti folosi un VPN si o veti accesa fara probleme.

 

 

Download aplicatie: Google store

Download VPN USA: Google Store

Inspiratie: www.wikipedia.ro

 

 

 

Distractie placuta 🙂

Scrie parerea ta