Problemele, sanse deghizate saWEB

Problemele sunt, adesea, sanse deghizate.

Ca in orice start-up, cateodata grijile de zi cu zi te invaluie.  Insa imi doresc ca orice articol postat sa transmita o emotie pozitiva.  Cred cu tarie ca atragem langa noi oameni care ne seamana, care au in linii mari aceleasi principii de viata. Desi, prin prisma domeniului, din exterior lucrurile par rigide, imi doresc ca orice proiect online pe care il cream sa transmita emotiile clientilor, energia si straduinta lor. Provocarile sunt mari si asta ne place, desi cateodata primul instinct este sa consideram aceste provocari -> probleme.

Provocari saWEB

Asa s-a intamplat cu doar 2 zile in urma, cand provocarea zilei… a venit din partea unui client de-al nostru. Sa construim un landing page –  intr-o zi – cu promotia de iarna.  Perceputa din perspectiva noastra, provocarea a fost excitanta. Ne-a motivat sa ne autodepasim, sa ne concentram  si sa devenim creativi. Astazi de dimineata la ora 8:00 proiectul era online, functional si exact asa cum si l-a dorit clientul.

Pentru noi sfarsitul de saptamana a adus mult entuziasm, energie frumoasa si multa creativitate.  Crestem frumos, si pentru asta vrem sa multumim clientilor nostri pentru ca au incredere sa ne lanseze  provocari frumoase.

Va doresc un weekend plin de inspiratie si va las aici si proiectul minunat 🙂

Davos promotii

Scrie parerea ta