saWEB Google Adwords

FACEBOOK ADS

Promovare online – Facebook ofera unele dintre cele mai puternice, inovatoare si avansate unelte de promovare. Mai mult decat atat, le prezinta intr-un mod usor de inteles pentru orice comerciant.

saWEB SEO

GOOGLE adWORDS

Promovare online – AdWords este, de asemenea, flexibil deoarece dispune de optiuni pe care le puteti personaliza astfel incat campania sa se potriveasca nevoilor afacerii dumneavoastra.

saWEB search

SEO

Necesita ceva timp pentru a vedea rezultate, insa este o strategie pe termen lung. Continutul este unul dintre cei mai importanti factori pentru optimizarea site-ului.

saWEB optimizare

LINKEDIN ADS

Marketingul pe LinkedIn va ajuta sa cunoasteti o comunitate de profesionisti, din toate domeniile si din toate colturile lumii care sa conduca la actiuni care sunt relevante pentru afacerea dvs.

Abordarea noastra SEO

Realizam un audit SEO initial, analizam competitia si cuvintele cheie. Acest lucru ne permite sa construim un plan coerent pentru proiect, avand linii clar trasate de implementare, eficacitate si succes.

Ridicati-va deasupra competitiei

Pentru multi dintre clientii nostri, una dintre piesele cele mai critice ale puzzle-ului este localizarea cuvintelor cheie. Mediul SEO local poate fi extrem de competitiv – si cu doar cateva locuri disponibile pe harta, poate fi dificil sa fiti deasupra competitiei. Aici intervenim noi. Suntem familiarizati cu ceea ce este necesar pentru a va clasifica cuvintele cheie valoroase. Mai mult de atat, putem lucra impreuna pentru a va invata cum sa faceti acelasi lucru si cum va pot ajuta anumite tool-uri de promovare online.

Incepand de la generarea recenziilor pentru companie, pentru a ne asigura ca amprenta dvs. online este una curata si consistenta, putem face totul.

Vorbim in aceeasi limba ca si motoarele de cautare importante precum Google. Stim pe ce pun valoare motoarele de cautare, si ne asiguram ca site-ul are tot ceea ce ei si utilizatorii dvs. au nevoie.

Pasii pe care ii urmam:

saWEB seo

Invatam

Aflam despre afacerea dvs., site-ul dvs. si nu in ultimul rand despre competitie. Descoperim date cruciale legate de comportamentul de cautare, tendintele industriei si analizam cuvinte cheie.

Pregatim

Va construim o strategie personalizata de continut. In etapa de pregatire, definim toate tacticile care vor fi folosite pentru a genera trafic din surse organice.

Implementam

Aici vom transpune toate aceste idei mari intr-o realitate digitala. Distribuirea de continut de inalta calitate este probabil cea mai buna strategie pentru orice afacere mare sau mica.

Masuram

Numerele nu mint. Masuram si actualizam. Aceasta este cheia unei strategii SEO de succes. Sunteti gata sa va pozitionati cu cei mai buni dintre cei mai buni?

saWEB Romania Google AdWords

Optimizam. Crestem. Repetam.

Pe masura ce datele dvs. privind performanta campaniei Google AdWords se rostogolesc, vom face schimbari si vom interveni acolo unde este necesar. Vom aduce o abordare proactiva pe masura ce noi vom imparti A / B idei noi si vom cauta noi oportunitati de crestere. Fiecare client care vine la noi pentru gestionarea campaniei AdWords poate vedea imbunatatiri enorme in rentabilitatea investitiei. Conditia de baza este ca aceste campanii sa fie optimizate in mod gandit si analitic.

Descoperim si cercetam.

Tu vorbesti, noi ascultam.
Vrem sa invatam cat de mult posibil despre afacerea dvs., inclusiv complexitatea publicului vizat, marjele de profit si stilul de viata al clientilor dvs.
Vrem sa lucram cu tine, nu pentru tine. Cele mai bune relatii sunt cele care sunt uneori brutal de oneste. Si cel mai important aspect este ca intelegem ca toate relatiile sanatoase si cinstite sunt construite pe incredere.

Analizam contul si competitia.

Cel mai valoros element de care dispunem este istoricul datelor din contul dvs. Al doilea, este procesul de invatare din ceea ce face competitia dvs. Vom face rapoarte sofisticate asupra conturilor dvs. si a concurentilor dvs. si vom analiza datele in cautarea unor tendinte valoroase care ne vor ghida strategia. Gestionarea oricarei campanii Google AdWords fara o analiza profunda si competitiva nu este o practica buna si eficienta.

Ne construim strategia si implementam

Luam toate cercetarile si analizele pe care le facem si le traducem intr-o strategie eficienta PPC. Cu o atentie de neegalat pentru detalii, vom construi campanii care maximizeaza profitabilitatea si  care pot fi scalate.

social media

marketing

O componenta cheie a oricarei campanii  de marketing digital.

saWEB social-marketing
saWeb Social Marketing facebook-ads

Professional

Social Media

Management

Datele recente arata ca peste 55% dintre cautatorii online sunt influentati de social media inainte de a lua decizii de cumparare. In mainile potrivite, social mass-media poate deveni un instrument puternic pentru afacerea dvs., atragand mai multi vizitatori si generand mai multe venituri. Din nefericire, s-ar putea sa va simtiti putin prea ocupat pentru a va dezvolta afacerea si in acelasi timp si pentru promovare online si mentinerea profilurilor de retele sociale. Nu va faceti griji – de aceea exista săWEB. Specialistii nostri se angajeaza sa va gestioneze prezenta online cu precizie si rapiditate.
Misiunea noastra este simpla: folosim platformele social media pentru a va promova si consolida afacerea, pentru a va genera lead-uri si pentru a maximiza veniturile utilizand resursele platite si gratuite.

Facebook, in special, este o piata potentiala puternica pentru promovare online. Publicitatea pe Facebook va permite accesul la o audienta larga impartita in functie de varsta, locatie, ocupatie, interese si multe altele. Puteti alege publicul cu o precizie neasteptata, ajungand la clienti care au nevoie cel mai mult de dvs. Cu aproape un miliard de vizitatori zilnic, săWEB poate profita de publicitatea Facebook pentru a va aduce la un orizont complet nou si multiple oportunitati de venit! In urma lui, se regaseste platforma LinkedIn, care va ofera, o retea de companii, din toata lumea, pe care o puteti accesa, gasind rapid oportunitati de colaborare si promovare.

CONTACTEAZA-NE

Ne-ar placea sa auzim despre dumneavoastra si sa exploram posibilitatea de a trece impreuna prin aventuri online inedite. Afacerea dvs. este importanta pentru noi si sa va ajutam sa reusiti, este scopul nostru principal. Nu exista nici un risc si nici o obligatie, spuneti-ne ce vreti.

Cere oferta personalizata