BRANDING & GRAFICA WEB.

O imagine reusita necesita o minte curioasa, care este sensibila la importanta culorilor, formelor, texturilor si a simetriei.

WEB GRAPHIC DESIGN

Grafica web este spiritul creativ al site-ului dvs., este esentiala pentru strategia globala de branding a unui produs, a unei intreprinderi sau a unui business.


ECONOMISITI BANI

Un designer grafic este un partener de incredere si un consilier creativ a carui activitate va va aduce beneficii pe termen lung. Aici, la săWEB stim cum sa facem astfel incat compania dvs. sa iasa in evidenta si sa atraga atentia pietei tinta.

IMPACT

Consumatorii abordeaza branduri care ies in evidenta prin prisma culorilor si a imaginilor unice. Cu cat continutul este mai consistent, cu atat va fi mai memorabil. Marcile memorabile duc la comportamentul de cumparare – ceea ce reprezinta motorul oricarei afaceri.

UNICITATE

Orice material care contine numele companiei face parte din brandul dvs. si, ca atare, trebuie sa fie o declaratie puternica si recunoscuta. Singurul mod in care oamenii isi vor aminti de dvs. si de afacerea dvs. este daca materialele se disting in comparatie cu restul.

DESIGN LOGO

Deci, ce face un logo bun? Simplu, relevant, memorabil, versatil, nemuritor. Aceste cinci calitati fac un logo identificabil instant si se asigura ca, atunci cand consumatorii il vor privi, se vor conecta cu brandul tau.


CREAM ISTORIE PENTRU BRANDUL DVS

Logo-urile exista de mii de ani. Cele mai vechi logo-uri nu erau altceva decat simple marcaje distinctive, simboluri sau marci literale, care au fost create pentru a indentifica un producator sau un produs.

De exemplu, sub domnia lui Henric al III-lea, in anul 1266, Parlamentul Angliei a adoptat o legislatie care impunea oricarui brutar sa foloseasca un semn distinctiv pentru painea pe care a vandut-o. Istoricii cred ca acesta a fost primul act legislativ al Angliei, referitor la marcile comerciale.

Logo-ul modern si-a inceput evolutia in urma introducerii legilor marcilor in secolul al XIX- lea. Logo-ul iconic al lui Jack Daniels dateaza din 1875, la scurt timp dupa ce Congresul a adoptat Legea privind marcile din SUA din 1870 - in incercarea de a stabili un regim federal privind marcile care a fost respins de Curtea Suprema.

Pe masura ce era victoriana a progresat si au fost infiintate primele marci. Aceste marci comerciale au devenit mai complexe si au evoluat in logo-uri, pe masura ce disciplina designului grafic a aparut ca o forma de arta. Logo-urile moderne s-au schimbat de la declaratii vizuale complexe, inapoi la imagini mai simpliste, pentru a iesi in evidenta intr-o lume a supraincarcarii vizuale, si a le face mai usor de recunoscut pe diferite dispozitive si platforme de social media.

Ne vom asigura ca logo-ul dvs. va crea istorie in comunitatea din care faceti parte si nu numai.

ABORDAREA NOASTRA

Go big or go home.
1.

CALITATE LA NIVEL INALT

Ne asiguram ca fiecare material, printat sau online pe care il veti prezenta va fi impecabil si va cuprinde toate caracteristicile unice ale brandului dvs.

2.

CONSOLIDARE BRAND

Principalul obiectiv pe care il avem, este de a crea o baza ferma pentru site-ul dvs., astfel incat sa prospere in anii urmatori.

3.

SOLUTII RAPIDE

Timpul inseamna bani in afaceri. In ceea ce priveste materialele promotionale, campaniile de marketing, portofoliul dvs. de produse sau servicii, noi vom suporta responsabilitatea proiectului de la inceput pana la sfarsit.

4.

ASISTENTA CONTINUA

Nu in ultimul rand, unul dintre cele mai mari avantaje ale colaborarii cu echipa noastra este modul in care acesta deschide accesul la cel mai bun suport disponibil. De la sfaturi initiale despre design pana la rezolvarea problemelor de extindere.

ro_RO