SEO & PROMOVARE ONLINE.

Ridicati-va deasupra concurentei!

SEO

Pentru multi dintre clientii nostri, una dintre piesele cele mai critice ale puzzle-ului este localizarea cuvintelor cheie.
Mediul SEO local poate fi extrem de competitiv – si, cu doar cateva locuri disponibile pe harta, poate fi dificil sa fiti deasupra competitiei.
Aici intervenim noi.


INVATAM

Aflam despre afacerea dvs., site-ul dvs. si nu in ultimul rand despre competitie. Descoperim date cruciale legate de comportamentul de cautare, tendintele industriei si analizam cuvinte cheie.

PREGATIM

Va construim o strategie personalizata si cream continut dedicat brandului pe care il aveti. In etapa de pregatire, definim toate tacticile care vor fi folosite pentru a genera trafic din surse organice.

IMPLEMENTAM

Aici vom transpune toate aceste idei intr-o realitate digitala. Distribuirea de continut de inalta calitate este un element cheie pentru o strategie de succes.

MASURAM

Numerele nu mint. Masuram si actualizam. Aceasta este cheia unei strategii SEO de succes. Sunteti gata sa va pozitionati cu cei mai buni dintre cei mai buni?

PROMOVARE ONLINE

Incepand de la generarea recenziilor pentru companie, pentru a ne asigura ca amprenta dvs. online este una curata si consistenta, putem face totul.


OPTIMIZAM. CRESTEM. REPETAM

Pe masura ce datele dvs. privind performanta campaniei Google AdWords se rostogolesc, vom face schimbari si vom interveni acolo unde este necesar. Vom aduce o abordare proactiva si vom cauta noi oportunitati de crestere.

DESCOPERIM SI CERCETAM

Dumneavoastra ne povestiti, noi ascultam. Vrem sa invatam cat de mult posibil despre afacere, inclusiv complexitatea publicului vizat, marjele de profit si stilul de viata al clientilor dvs. Vrem sa lucram impreuna, nu pentru dumneavoastra. Cele mai bune relatii sunt cele care sunt uneori brutal de oneste. Si cel mai important aspect este ca intelegem ca toate relatiile sanatoase si cinstite sunt construite pe incredere.

ANALIZAM CONTUL SI CONCURENTA

Cel mai valoros element de care dispunem este istoricul datelor din contul dvs. Vom face rapoarte simple dar eficiente asupra conturilor dvs. si a concurentilor dvs. si vom analiza datele in cautarea unor tendinte valoroase care ne vor ghida strategia.

ABORDAREA NOASTRA

Ne construim strategia, implementam si masuram.
1.

ANALIZA

Suntem familiarizati cu ceea ce este necesar pentru a va clasifica cuvintele cheie valoroase. Mai mult de atat, putem lucra impreuna pentru a va invata cum sa faceti acelasi lucru si cum va pot ajuta anumite tool-uri de promovare online.

2.

IMPLEMENTARE

Vorbim in aceeasi limba ca si motoarele de cautare importante, precum Google. Stim pe ce pun valoare acestea, si ne asiguram ca site-ul are tot ceea ce ei si utilizatorii dvs. au nevoie.

3.

OPTIMIZARE

Luam toate cercetarile si analizele pe care le facem si le traducem intr-o strategie eficienta PPC. Cu o atentie de neegalat pentru detalii, vom construi campanii care maximizeaza profitabilitatea si care pot fi scalate.

4.

MISIUNE

Misiunea noastra este simpla: folosim platformele social media pentru a va promova si consolida afacerea, pentru a va genera lead-uri si pentru a maximiza veniturile utilizand resursele platite si gratuite.

ro_RO