Intrebari Frecvente

1.

Care sunt pasii in realizarea unui proiect?

Analiza si stabilirea termenilor si conditiilor acestuia;
Semnarea contractului;
Predarea materialelor de catre beneficiar pentru prelucrarea acestora (daca este cazul);
Implementarea si testarea functionalitatilor;
Instruirea viitorului administrator (daca este cazul);
Predarea si publicarea online.

2.

Ce garantii am?

Garantarea proiectului se ofera sub forma de Mentenanta (intretinere) pe o anumita perioada contractuala stabilita de comun acord impreuna cu clientul si este inclusa in costul de dezvoltare si implementare al acestuia.

3.

Cat dureaza sa realizez un site?

Termenul de implementare/predare se genereaza dupa ce este efectuata o analiza minutioasa in urma careia se vor stabili pasii necesari si structura proiectului. In general, termenul de implementare per proiect este de 20 de zile lucratoare.

4.

Ce tehnologii folosim?

In functie de proiect folosim tehnologii diferite de implementare. Suntem flexibili iar decizia este luata in functie de necesitatile clientului. Folosim o gama variata de CMS-uri (WordPress, Magento, Joomla, etc.) pentru o buna administrare ulterioara din partea clientului, insa realizam si platforme custom made pentru clientii nostri.

5.

Pot modifica site-ul ulterior ?

Bineinteles! Toate site-urile create de noi permit modificari ulterioare ale continutului prin intermediul unui panou de administrare intuitiv.

6.

Cat costa un site?

Realizarea proiectelor web este o operatiune foarte complexa si poate fi cuantificata in bani doar dupa o analiza clara a ceea ce isi doreste clientul. Tocmai de aceea va sfatuim sa ne contactati pentru a stabilii o oferta concreta.

7.

Ce inseamna Gazduire si Domeniu?

Gazduirea este un spatiu virtual unde se vor regasi fisierele site-ului tau si adresele de e-mail. Domeniul este un nume de forma “www.NUMELETAU.ro /.com/.org/etc” care va reprezenta numele site-ului si prin intermediul caruia vizitatorii tai te vor putea gasi.

8.

Ce este un Site de Prezentare?

Site-ul de prezentare este modalitatea prin care te poti expune clientilor. Prin crearea unui site de prezentare puteti oferi informatii necesare despre afacerea dumneavoastra, serviciile si produsele pe care le oferiti, competentele dumneavoastra sau alte informatii relevante. Site-ul de prezentare este imaginea cu care ramane un client despre firma, de aceea acest site trebuie sa aiba un impact vizual puternic si placut.

9.

Ce este un Magazin Online?

Magazinul online este un site care are ca scop vanzarea de produse sau servicii. Acesta pune la dispozitie utilizatorilor posibilitatea de a accesa informatii despre produse, descrieri, review-uri ale altor consumatori. Utilizatorul poate comanda si/sau cumpara produse, totul prin intermediul magazinului online.

10.

Cum monitorizez cine acceseaza site-ul meu?

Toate site-urile construite de noi au platforme de monitorizare a traficului integrate prin Google Analytics si HeatMap. Acestea iti ofera posibilitatea de a colecta informatii complexe despre vizitatorii tai, in urma carora iti poti gestiona in cunostinta de cauza bugetul de promovare.

ro_RO