WEB DESIGN.

săWEB Design este un loc in care lucram in echipa, iar colaboratorii ne devin parteneri. Suntem deschisi si convinsi ca ideile bune si solutiile creative pot proveni de la oricine.

WEB DESIGN

STRATEGIE

Fiecare business este unic si are particularitatile sale. Noi, gasim factorul WOW al afacerii dumneavoastra – apoi elaboram un plan pentru a va atinge obiectivele.

STRUCTURA

Publicul tinta va determina arhitectura site-ului. Construim site-uri usor de gestionat de catre utilizatori, astfel incat vizitatorii pot naviga fara confuzie.

CONTINUT

Va ajutam sa decideti de cate pagini are nevoie site-ul si scopul acestora. Implicarea titlurilor, a informatiilor utile si a butoanelor ce indruma catre o actiune clara, sunt importante pentru a crea succes.

PUBLIC TINTA

Cunoastem publicul, stim ce vor si aflam ce au nevoie. Realizam o analiza competitiva, analizam rezultatele si apoi dezvoltam o strategie.

OPTIMIZARE

Google iubeste site-urile create pentru cititorii lor umani. Suntem extrem de atenti cu optimizarea pe pagina. Diversificam cuvintele cheie si frazele si le folosim in mod natural.

RE-DESIGN

Cand este momentul potrivit pentru a investi intr-un re-design al site-ului?


ARATA DEPASIT

Acest lucru v-ar putea afecta afacerea, mai ales daca utilizatorii aleg intre mai multi concurenti. Consumatorii vor merge, cel mai probabil, cu o companie care are un site frumos, usor de folosit, deoarece ofera siguranta ca firma este in crestere si in topul celor mai recente tendinte si tehnologii.

NU ESTE RESPONSIVE

In zilele noastre telefonul este device-ul numarul unul de accesare al unui website, urmat de celelalte dispozitive. Utilizatorul se asteapta la o experienta placuta, relaxanta si la informatii clare si la obiect.

GREU DE UTILIZAT

Cat de des verificati ce fac concurentii dvs.? O data pe an, o data pe luna, zilnic? Tehnologia evolueaza si se schimba foarte repede. Cineva care se afla in topul celor mai recente tendinte si intelege comportamentul utilizatorilor ar putea merge mai departe in joc fara probleme.

GREU DE ACTUALIZAT

Continutul unic este ceva ce va poate distinge de competitie si poate transmite mesajul corect utilizatorilor dvs. Acest lucru se poate face prin intermediul textului, videoclipurilor, tutorialelor, instructiunilor etc.

CUSTOM DESIGN

“Designul intuitiv este modul in care oferim utilizatorilor noi superputeri” Jared Spool


ECHILIBRU

Reusim sa cream un echilibru intre frumusete si accesibilitate. Provocarea cea mai mare intervine la capitolul functionalitate. Putem proiecta cel mai frumos site vreodata, insa este egal cu 0 daca acesta este complet inutilizabil.

EXPERIENTA

Daca utilizatorii nu au o experienta buna pe site-ul dumneavoastra, acesta nu va va aduce niciodata bani. Echipa de design de la săWEB lucreaza sa creeze echilibrul corect intre functionalitate si finisaje pentru a crea o experienta unica.

BRAND

In momentul in care cream un design personalizat pornim in primul rand de la urmatoarele idei:
– Prezentarea brandului;
– Evidentierea valorilor companiei;
– Crearea unei experiente online de ultima ora;
– Proiectarea unui site pe care veti iubi sa-l prezentati.

ABORDAREA NOASTRA

Ne place sa lucram cot la cot cu clienti ambitiosi, cu viziune si carora le plac provocarile.
1.

PARTENERIAT

Credem in parteneriate. Mai multe minti luminate pot gasi impreuna cea mai buna solutie, indiferent de situatie. Ne place sa discutam, sa planificam si sa facem parte din echipa dumneavoastra. Impartasind aceeasi viziune vom obtine rezultate deosebite.

2.

MUNCA IN ECHIPA

Lucram indeaproape si ascultam. Cercetam, intrebam si invatam tot ceea ce este nevoie despre business-ul pe care il aveti. Apoi, creionam cea mai buna varianta pentru dumneavostra.

3.

VIITOR

Credem in relatii puternice si continue. Ne propunem sa devenim un partener de incredere, nu doar un furnizor de servicii.

4.

ANGAJAMENT

Angajamentul nostru fata de onestitate si rezultate pe termen lung, sunt principiile care ne-au pastrat in afaceri atata timp si vom face acest lucru pentru multi ani de acum inainte.

ro_RO