PEN TESTING | RED TEAM | BLUE TEAM

Securitate Cibernetica

Protejează-ți prezentul digital pentru un viitor sigur!
01

Soluții cibernetice avansate.

Avem capacitatea de a evalua atât vulnerabilitățile interne, cât și cele externe ale infrastructurii tale IT. Echipa noastră de specialiști talentați utilizează abordări avansate pentru a identifica eventualele breșe de securitate și pentru a oferi soluții eficiente care să-ți protejeze activul cel mai valoros: datele.
Pentru a te asigura că ești pregătit să faci față unui atac cibernetic real, efectuăm simulări complexe ale atacatorilor. Utilizăm tehnici și tactici similare celor întâlnite în lumea reală pentru a evalua cât de robuste sunt sistemul tău de apărare și procedurile de răspuns în fața unui atac.
Întrucât aplicațiile web sunt adesea punctele vulnerabile ale infrastructurii tale, oferim servicii specializate de securitate pentru aplicațiile tale. Efectuăm teste de tip Blackbox și Greybox pentru a identifica și remedia eventualele vulnerabilități, asigurându-ne că datele și informațiile tale confidențiale sunt în siguranță.
Active Directory reprezintă o componentă esențială a infrastructurii tale IT. Cu serviciul nostru de evaluare a Active Directory, identificăm eventualele slăbiciuni și vulnerabilități care ar putea fi exploatate de atacatori. Astfel, te ajutăm să îmbunătățești nivelul de securitate și să protejezi accesul neautorizat la datele și resursele critice.

saWEB CyberSecurity

Strada Vicina, nr 3, Sector 5, Bucuresti
Contacteaza-ne
ro_RO